2013. augusztus 25., vasárnap

MOGY 2013 - Apajpuszta

Csapatunk idén ismét magas létszámmal vett részt a rendezvényen. Augusztus 11-én, vasárnap hárman állítottuk föl a csapat jurtáját és jelöltük ki a tábor területét, de hétfő estére már tíz főre gyarapodott a társaság. A rendezvény hivatalosan csak pénteken kezdődött, azonban az előkészítő munkálatokból is komolyan kivettük a részünket. Míg a fiúk az élőkép előkészítésében és a vár építésében segédkeztek, a lányok a konyhai munkálatokban vettek részt. Csütörtök estére szinte mindennel végeztünk, Apajpuszta készen állt a több tízezres vendégsereg befogadására. Ez idő alatt összeforrt a szervezői csapat és mindazok, akik segédkeztek, hozzánk hasonlóan.

Elérkezett a rendezvény. Az előadások, versenyek és a vásár forgatagában nem unatkozhatott senki sem. Mindenki megtalálta neki tetsző elfoglaltságot. Fő feladatunk ezután az élőkép főpróbája és bemutatása lett, mely hatalmas sikert aratott a nézők között is. A csapatból voltak még, akik gyógyítóként vettek részt, volt, aki pedig a mesesátorban szórakoztatta a közönséget. Mindazonáltal, mikor nem ezekkel foglalkoztunk, segítettünk a szervezőknek, amiben csak tudtunk.


A rendezvény összességében sikeresen zárult azok ellenére is, hogy a rendezvény új helyszínre kényszerült, így a helyet ismét újra magunkhoz kellett alakítanunk.Sajnos 19-én már bontásra került sor, és fájó szívvel, de ismét segítettünk lebontani a várat. A hetet mindenki nagyon élvezte, és már várjuk a jövő nyarat, hogy ismét részesei lehessünk ennek az élménynek.